page.php

Sous Vide küpsetaja

999.00 €

Loading Uuendan korvi...

Sous Vide küpsetaja

TRE Spade Sous Vide küpsetaja on loodud profikasutuseks profikööki aga sobib suurepäraselt ka koduköögis hõrgutiste tegemiseks.

Sous-vide (prantsuse keeles vaakumis küpsetamine) on toiduküpsetamise meetod kus toiduained on vaakumpakendatud ja küpsetatakse seejärel ühtlases keskkonnas oluliselt pikemalt kui tavaliselt. Tavaliselt küpsetatakse kuumas vees või aurukeskonnas 96 tundi või rohkem.

Küpsetamise temperatuur on väga täpselt reguleeritud ja madalam kui tavalisel küpsetamisel ehk vahemikus +55C kuni +60C. Eesmärk on küpsetada liha ja juurvili ühtlaselt ja põhjalikult nii seest kui väljast ilma üle küpsetamata ja niiskuse kadumiseta. Tulemuseks on haruldaselt mahlane ja täisväärtuslik toit.

Sous Vide küpsetaja kasutamiseks vajad käepärast ka vaakumpakendajat ja spetsiaalseid küpsetamiseks sobivaid Sous-vide vaakumkotte. Vaakumpakendajana sobivad kõik TRE Spade mudelid, ka kõige väiksemad.

 

Peamised omadused:

  • Ülitäpse termoregulaatoriga
  • Roostevabast terasest korpusega, võrega ja välimiste osadega
  • Digitaalse juhtpaneeliga
  • Temperatuur ja tsükli pikkus on ekraanil pidevalt näha
  • 5 valmisprogrammi
  • Kaitseseade kui kogemata nn kuivalt käima panna
  • Mootori automaatne lukustus elektrikõikumise või ülekoormuse puhuks
  • Spetsiaalne tiivik vee ühtlaseks tsirkuleerimiseks

Tehnilised andmed:

  • Kaal: 4,5 kg
  • Mõõdud: 13 x 26 x 34 cm
  • Võimsus: 2 kW
  • Töötemperatuuri vahemik: 40C kuni 115C
  • Sobib kasutamiseks kuni 16,5cm sügavuses vees ja koguselt 50L kuni 80L

Sarnased tooted

Kampaania hinnad paljudele kasvuhoone mudelitele

Kiired võidavad. Vali omale eluaegne kasvuhoone välja. Kui küsimusi tekib aitame Sind meelsasti nõu ja jõuga. Soovitud kasvuhoone toome Sulle koju kätte üle Eesti, kasvõi Vormsi saarele.