page.php

Souse Vide küpsetaja

Souse Vide küpsetaja

Sous-vide (prantsuse keeles vaakumis küpsetamine) on toiduküpsetamise meetod kus toiduained on vaakumpakendatud ja küpsetatakse seejärel ühtlases keskkonnas oluliselt pikemalt kui tavaliselt. Tavaliselt küpsetatakse kuumas vees või aurukeskonnas 96 tundi või rohkem.

Küpsetamise temperatuur on väga täpselt reguleeritud ja madalam kui tavalisel küpsetamisel ehk vahemikus +55C kuni +60C. Eesmärk on küpsetada liha ja juurvili ühtlaselt ja põhjalikult nii seest kui väljast ilma üle küpsetamata ja niiskuse kadumiseta. Tulemuseks on haruldaselt mahlane ja täisväärtuslik toit.

Meetodit kirjeldati prantsusmaal tegelikult juba 1799 aga hakati laialdasemalt kasutama märksa hiljem ehk 1960 aastatel. Tänapäeval on meetod paremates restoranides maailmas laialt rakendatud.

Nüüd on seda võimalik kerge vaevaga ka omas kodus teha kuna tehnilised vahendid selleks ei ole enam nii kallid kui veel üsna hiljuti. TRE Spade Sous Vide küpsetaja on ustav abiline nii koju kui profikööki.


Kampaania hinnad Maxi ja Hobby mudelitele

Kasuta kevadisi soodushindu. Kiired võidavad. Vali omale eluaegne kasvuhoone välja. Kui küsimusi tekib aitame Sind meelsasti nõu ja jõuga. Soovitud kasvuhoone toome Sulle koju kätte üle Eesti, kasvõi Vormsi saarele.